Vaste Inloop

Stichting Incentive heeft iedere zaterdag een vaste inloop van 12.00 uur tot 19.00 uur, met daarbij de mogelijkheid om te knutselen, hout te bewerken en te haken en te breien of andere vormen van textielbewerking te doen. Iedere zaterdag vindt de inloop plaats in MAC Brandersstad, Spinhuispad 19, 3111 PX Schiedam, bereikbaar met tram 21 en 24 en vanaf metrostation Parkweg.

Iedereen kan vanaf 12.00 uur gewoon komen binnenlopen voor een kop koffie, een frisdrankje en een praatje. Van 12.30 tot 14.00 uur kun je van een eenvoudige lunch genieten. De prijzen zijn hetzelfde als bij het MAC. Wijkbewoners, buren en andere belangstellenden zijn eveneens van harte welkom.

Voor een warme maaltijd kun je je vóór 15.00 uur aanmelden, aan de balie in het MAC of telefonisch (010-2463724). Kosten: € 5,00, vooraf te betalen aan de balie op de dag zelf. Er kunnen maximaal 30 mensen mee-eten.      

Van 14.00 tot 16.30 uur kun je, als je dat wilt, knutselen, houtbewerken of iets met textiel doen.

 Wellicht ten overvloede: Stichting Incentive is vóór en dóór deelnemers en bezoekers. De leiding is geheel in handen van ervaringsdeskundigen.

Eén van hen vertelt het volgende:

Hoi, 

Na vele jaren werkzaam te zijn bij het MAC door de weeks, werk ik sinds een half jaar ook op de zaterdag bij Stichting Incentive. Daar zijn Jan en ik sinds kort de assistenten van Joop en Ria en dat gaat reuze goed. Het is een hele fijne samenwerking en we leren er heel veel van. 
Mijn man Jan staat daar ook in de horeca en is overal inzetbaar waar het nodig is. Zelf werk ik daar aan de balie, heb gesprekjes met mensen en verzorg ik de lijsten met registraties. Ook sta ik soms in de winkel. Kortom erg afwisselend en ik vind het leuk dat ik met verschillende doelgroepen kan samenwerken.                   
Dus ik zou zeggen, kom ook eens langs op de zaterdag.                                                                                                     
De afgelopen zondag zijn we wezen midgetgolfen en het was een groot succes.                                                              
Ook waren daar mensen van doordeweeks bij en het was erg geslaagd. We hebben een hele leuke middag gehad.

Ria vertelt er meer over. Zie hiervoor op deze website onder Activiteiten.

Groetjes, Belinda