Vrijwilligers

Stichting Incentive werkt sinds haar oprichting in 1997 voor, door en met haar deelnemers. Dat wil zeggen dat ook haar vrijwilligers tot nu toe allemaal afkomstig zijn uit de doelgroep.

De doelgroep is in 2014 verbreed tot de groep kwetsbare burgers in Schiedam. Dit zal ook effect hebben op het soort vrijwilligers dat bij Incentive zal komen werken. Wat niet verandert, is dat de stichting volledig afhankelijk is van de inzet van haar vrijwilligers. Zij kent geen beroepskrachten.

Vandaar dat wij veel aandacht besteden aan de vrijwilligers. Er zijn geregeld vrijwilligersvergaderingen, de vrijwilligers ontvangen een attentie met hun verjaardag en als een vrijwilliger iets bijzonders heeft (een verhuizing, ziekte of iets dergelijks), dan besteden we daar ook altijd aandacht aan.

Stichting Incentive heeft een trouwe schare vrijwilligers, maar omdat Incentive verandert, is het ook van belang dat er nieuwe vrijwilligers bij komen.

Kijk daarom binnenkort bij de Vacatures of er mogelijk iets voor jou bij zit. Als je je aanmeldt bij de coördinatoren van de Inloop krijg je eerst een gesprek om te kijken wat wij van jou verwachten en wat jij van het vrijwilligerswerk bij Incentive verwacht.

Stichting Incentive heeft een Inloop op zaterdag in MAC Brandersstad, Spinhuispad 19 in Schiedam met daarbij een aantal zogenaamde binnenactiviteiten. Geregeld  organiseert Incentive ook op zondag activiteiten.

Je kunt vast komen kijken bij de Inloop op zaterdag die geopend is van 12.00 tot 19.00 uur. Vraag eventueel naar Joop of Ria Heijster die je meer informatie kunnen geven of bel naar 06 – 83 245 247. Je kunt ook bellen naar 010 – 230 76 00 voor algemene informatie.